Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ирина
Ирина
Тук най-редовно си пишете свободни съчинения.Чули-недочули,разбрали-недоразбрали ,но винаги в играта..?!?
P.S. А отзивите,разбира се,никой от "творците" на рецепти не ги чете,а и засхто ли...?
02.06.2013 12:05
Ирина
Ирина
Е кажи я де Димитрина Крумова
02.06.2013 01:02
Димитрина Крумова
Димитрина Крумова
Това не истинската рецепта за Чалбур а някаква измислена и не пълна.Аз съм от Рупите и рецептата е съвсем друга!
01.06.2013 20:09
Новобранка
Новобранка
Тази рецепта я знам като "поляти яйца" и я приготвам като запръжката я правя отделно, а не слагам мазнината и червения пипер по време на забулването.
Само не разбрах този грах на снимката каква роля играе :D
02.04.2013 14:07
1