Тази рецепта коментираха

Анонимен
daniela dimitrova
daniela dimitrova
Веске а ти от къде знае6 ,4е бабата на авторката няма пари да си купи масло,може да я харесва с маргарин.
17.12.2013 15:52
2
Наско
Наско
Не се заяждайте! Моята баба, когато не успяваше да намери маргарин, слагаше краве масло, от немското.
17.12.2013 14:11
1
1
Покажи всички подкоментари
Баба
Баба
На Веска, която занапред ще наричам Обама, предлагам първо да опитва, а след това да критикува рецептите. Моля хора, които не са публикували нито една рецепта и не са стъпвали в кухня, да не дават "компетентно" мнение!
04.09.2013 22:37
1
ВЕСКА
ВЕСКА
Това ако е истинската баклава тогава аз съм Барак Обама. А за маргарина искам да кажа, че баба ти е нямала достатъчно средства за да си прави саралийката с масълце.
01.09.2013 23:38
5
1
1
Покажи всички подкоментари
Мартин
Мартин
Вкусна и истинска баклава са различни неща Алекс
30.08.2013 10:45
mariana
mariana
Ако не ме лъже паметта това е рецепта за виенска баница или нещо подобно. Наистина става вкусно, но няма нищо общо с баклавата. Пък и този маргарин от къде го измислихте.
23.07.2013 16:33
3
таниа
таниа
това са си охлювчетата с орехи и сироп,а не истинска баклава,не заблуждавайте хората с тези снимки,защото изобщо не изглеждат така.
16.07.2013 17:59
2
1
Покажи всички подкоментари
violetflame
violetflame
Подкрепям коментар номер 2.
Истинската баклава се прави с истински продукти ( масло, а не маргарин).
Снимката е нелепа - баклава се консумира с вилица и нож, а не с лъжичка.
06.07.2013 10:52
3
simona
simona
снимката е сложена от администраторите на сайта. а баклавата е по рецепта от баба ми и става наистина невероятна !
24.05.2013 17:50
pooh
pooh
Рецептата предлага нещо вкусно, но:
1. Снимката не изобразява резултата от рецептата. Сладкиша на снимката е направен от фини точени кори, а не от втасващо тесто с мая.
2. Снимката не изобразява "истинска баклава", защото тя не се подрежда по този начин, а се реди с настилане на кори и плънка, залива се с горещо КРАВЕ масло, никога олио или маргарин или зехтин или мас, пече се и се залива със сироп.
3. Сладкиша от рецептата е вид сиропирани охлювчета и преди се продаваше в малките сладкарници и закусвални. Бяха наистина много вкусни.
17.05.2013 10:26
4
жужи
жужи
изглеждастрахотна но
е с готови листи
04.05.2013 23:41
Sladinkata
Sladinkata
Изглежда страшно вкусна.
25.03.2013 13:20