Кюфтенца с Кайма и Патладжан

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
338
47
75
3
02/07/2018
"Грабвайте бира и идвайте, днес сме на сочни кюфтета с патладжани "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо920
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжанът се измива, реже се на едри парчета и се оставя за 30 минути да изтече горчивата им вода.

Рендосва се или се реже на малки парченца като за мусака.

Добавят се при каймата, размесват се. Добавят се едно по едно всички останали съставки и се омесват.

Оформят се кюфтенцата.

Пържат се в тиган със сгорещено олио от двете страни или се пускат в касерола с мазнина, покриваща половината от височината на кюфтенцата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар