Гъбена супа с целина

Рая АндоноваРая Андонова
Готвач
481
2k
872
935
6
15/07/2018
"Постни вкуснотийки за душата "
Приготвяне5 мин.
Готвене25 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 333
  • Преглеждания за месеца140
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Целината се обелва. Лукът, морковът и целината се нарязват на дребно.

Гъбите се почистват и нарязват на хапки.

В сгорещено олио се запържват лукът, морковът и целината. Прибавят се гъбите и се задушават, като се бърка непрекъснато около 5 минути.

Добавя се сол и се налива вода - 6-8 ч.ч.

Когато заври, котлонът се намаля и се прибавя оризът. Оставя се гъбената супа да ври до готовност.

Накрая се добавя наситненият магданоз и още сол, ако е необходимо.

Бежова тенджера с декор и капак 26 см-11%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бежова тенджера с декор и капак 26 см
36.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Тенджера, която няма причина да нямате в кухнята. Тя е с незалепващо покритие, стъклен капак, термоизолиращи дръжки. Бежовата тенджера има и още предимства, но ще оставим на вас да ги откриете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар