Лапад с ориз и тиквичка

25/07/2018
Рая Андонова
отРая АндоноваГотвач39335334
"Постно, вкусно и много лесно за приготвяне - не пропускайте да си запишете рецептата "
Приготвяне5 мин.
Готвене25 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо398
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лападът се почиства и отделя от дръжката, накъсва се на по-дребно.

Лукът се нарязва на ситно, морковът и пиперката - на по-малки кубчета, а тиквичката - на по-големи.

Запържва се лукът. Когато започне да става прозрачен, се прибавят и останалите зеленчуци.

Като се позапържат и те, се прибавя измитият ориз. Позапържва се и той и се налива вода около 3 ч.ч.

Подправя се със сол и черен пипер и се оставя да ври на тих огън.

Когато е готово, се добавя наситнен копър.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар