Зелено руло с манголд

АнонименАнонименЧирак34351
30/07/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо706
  • Преглеждания за месеца134
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дръжките на манголда се бланшират за 2 минути и се вадят и слагат в студена вода, после листата се пускат във вряща вода за 10-20 секунди и също се изваждат и слагат в студена вода.

В чопър се смилат манголд, тиквичката, чесънът, черният пипер, солта и се смилат на пюре.

В купа се изсипва пюрето, разбитите яйца и се разбърква с шпатула, слага се нишестето с бакпулвера. Пече се в правоъгълна тава застлана с хартия за печене и намазана с олио и се пече на 180 градуса. Като изстине, се обръща върху фолио.

Разбърква се цеденото мляко със сиренето и с него се намазва зеленият блат.

Колбасът се разпределя отгоре равномерно и с помощта на фолио се навива на руло и се прибира в хладилника за няколко часа да стегне.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар