Градинска мусака

таня11таня11
Новак
6
33
156
23/02/2013
"Грабвайте каквото е узряло в градината, шепа ориз и сте готови. А няма да ви казваме колко е вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 750
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Мусака

Начин на приготвяне

Задушаваме ориза в олиото заедно с нарязания на ситно лук.

Наливаме 1-та чаша прясно мляко, объркваме сместа и я прехвърляме я намаслена тава.

Отгоре поръсваме натрошеното сирене, нареждаме нарязаните на филийки домати и ги поръсваме с солта и черния пипер.

С заливката от разбитите яйца, останалото прясно мляко и нарязания на ситно магданоз, заливаме ястието и го печем в умерена фурна. Мусаката поднасяме с кисело мляко.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
23.80 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 2
4 4
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар