Градинска мусака

таня11таня11
Новак
6
3
23/02/2013
"Грабвайте каквото е узряло в градината, шепа ориз и сте готови. А няма да ви казваме колко е вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 479
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме ориза в олиото заедно с нарязания на ситно лук.

Наливаме 1-та чаша прясно мляко, объркваме сместа и я прехвърляме я намаслена тава.

Отгоре поръсваме натрошеното сирене, нареждаме нарязаните на филийки домати и ги поръсваме с солта и черния пипер.

С заливката от разбитите яйца, останалото прясно мляко и нарязания на ситно магданоз, заливаме ястието и го печем в умерена фурна. Мусаката поднасяме с кисело мляко.

Рейтинг

5 2
4 4
3 4
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар