Мусака с риба

РосицаРосица
Помощник Готвач
1195401634332
Мусака с риба1 / 2
23/01/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
45 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
75 мин.
Порции
6
"Изненадахме ли ви с това предложение?"

Необходими Продукти

  • риба - 1 кг по - едра
  • картофи - 1 кг
  • кашкавал - 200 г
  • прясно мляко - 200 мл
  • яйца - 3 бр.
  • олио
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се сварява в солена вода и се обезкостява.

Докато рибата се вари, картофите се белят, мият и нарязват на колелца. В тава за печене се нареждат ред картофи, ред риба, като между тях се слагат подправките, черен пипер и сол на вкус.

Завършва се с картофи.

Залива се със сместа от яйцата и млякото. Добавя се олиото и се запича. Малко преди да е готово, ястието се поръсва с настърган кашкавал и се пече, докато се зачерви.

Сервирайте със зелена салата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: