Свинско филе с масло на грил тиган

04/08/2018
ВИЛИ-Виолета Матева
отВИЛИ-Виолета МатеваГуру225885882918
"Може да не ви се вярва, но даже е диетично - да "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 157
  • Преглеждания за месеца147
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязва се свинското филе като за пържоли. С дървено чукче се начуква леко, отгоре е покрито с прозрачно фолио.

Всяка пържолка се поръсва със сол, черен пипер и сушена мащерка.

В чиния сипваме 1 к. ч. брашно и топим месото от двете страни, изтупва се излишното да падне.

Загрява се грил тиган с малко масло и лъжица олио. Печем от двете страни до готовност.

Сервираме с пресни домати. Идеално хапване за хора, спазващи диетата на Узунов! подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар