Супа от дреболии

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Супа от дреболии3 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
100 мин.
Порции
6
"Из рубриката Ароматни чорбички за душата - Най-вкусната супа от дреболии"

Необходими Продукти

  • агнешки дроб - черен 1/2
  • агнешки сърца - 1 бр.
  • агнешки момици
  • агнешки бъбреци - 2 бр.
  • лук - пресен 3 връзки
  • масло - 3 с.л.
  • ориз - 1/2 ч.ч.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол
  • яйца - 2 бр.
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • магданоз
  • джоджен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дреболиите се сваряват в подсолена вода. Нарязват се на дребно, а бульонът се прецежда.

Ситно нарязаният лук се задушава в сгорещената мазнина. Прибавя се пиперът и се сипва бульонът. Добавят се дреболиите, оризът и ситно нарязаният джоджен. Оставя се да ври, докато оризът стане готов.

Застройва се с разбитите в киселото мляко яйца и се поръсва със ситно нарязан магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
55
43
31
20
10
Дай твоята оценка: