Друсани пукани чушлета

Ася ЗаевскаАся ЗаевскаПомощник Готвач19721449
22/08/2018
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 768
  • Преглеждания за месеца252
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • люти чушлета - 10 бр. (сорт Шипка)
  • олио - 2 с.л.
  • оцет - 1 ч.л.
  • сол - 1 щипка
  • магданоз - 2 с.л. (пресен) или чубрица (прясна)
  • чесън - 2 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте чушлетата и ги цепнете на върха с нож.

Загрейте котлона и ги изпечете от всички страни.

През това време наситнете чесъна и магданоза/чубрицата.

След като опечете чушлетата, ги прехвърлете в гювече. Отгоре ги залейте с олиото и оцета.

Овкусете със солта, магданоза/чубрицата и чесъна.

Затворете гювечето и го раздрусайте, за да се овкусят равномерно чушлетата.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар