Агнешко с подправки

Агнешко с подправки2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
100 мин.
Общо
115 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 800 г
  • масло - 50 г краве
  • олио - 1/3 чаша
  • лук - 3 глави
  • чесън - 3 скилидки
  • канела - щипка
  • карамфил - щипка
  • кимион - щипка
  • черен пипер
  • сол
  • магданоз - 1 връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парчета и се изпържва до зачервяване в смес от маслото и олиото. Прибавят се ситно нарязаният лук и чесън. Подправя се с всички подправки.

Залива се с вода, колкото да покрие месото, захлупва се и се вари на умерен огън за час и половина.

Поднася се с магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: