Начин на приготвяне
Измитите крилца се варят за 15 минути в тенджера и се отцеждат добре. Краищата на крилцата се отрязват с цел по-лесно паниране.
В купа се разбива голямо яйце с 2 с. л. прясно мляко. Отделно в чиния се смесват царевично брашно, сол, пушен червен пипер, мащерка, джинджифил на прах за по-пикантен вкус и всичко се разбърква добре.
Тиквичката се срязва на ленти с белачка за картофи, сиренето се реже на малки правоъгълници и върху всяка лента се поставя парче сирене в края на лентите. Поръсваме с малко черен пипер.
Загрява се олио в тиган, топим крилцата в яйцето, после се овалва в царевичната смес и пържим от двете страни до златисто.
Всяка лента от тиквичка и сирене се навива на рулце, топи се в яйцето, после в суха смес и пържим от всички страни.
Извадете върху салфетка, после наредете в чиния.Тази вкусотия плаче за една бира.