Чушки Бюрек с Извара

Храна за ДушатаХрана за ДушатаДарт Вейдър384111
11/09/2018
"Искахме да ги кръстим Най-супер вкусните чушки бюрек с извара и хрупкава коричка, но ни се стори прекалено дълго "
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 682
  • Преглеждания за месеца219
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Почистете предварително изпечените чушки. За плънката загрейте зехтин в тигана и пригответе 4 яйца като бъркани. Овкусете със сол и черен пипер.

Добавете изварата и ситно нарязания магданоз към яйцата.

За панировката сложете в миксер ядките и семената ги смелете. Смесете с галетата в купичка.

В три различни купи разделете брашното, 2 разбити яйца и сместа от ядки с галетата. Напълнете чушките със приготвената яйчената смес, оваляйте ги в брашно, потопете в яйцата и накрая ги полепете с галетата с ядки.

Запечатайте пълнените чушки в силно загрят тиган до златист цвят.

Сервирайте.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар