Агнешки врат в гювеч

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k10k13
Агнешки врат в гювеч
Снимка: Стоянка Русенова
3 / 6
14/09/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
3
"Ей такива неща обичаме да приготвяме и хапваме - лесни за приготвяне и много вкусни"

Необходими Продукти

  • агнешки врат - 700 г
  • картофи - 1 кг
  • чушки - 2 бр. червена и зелена
  • домати - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • моркови - 3 бр.
  • червен пипер
  • сол
  • олио
  • джоджен
  • девесил
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържваме агнешки врат и добавяме червен пипер.

Нарязваме лука, добавяме малко вода и задушаваме за кратко.

Вадим и изсипваме в гювеча.

Обелваме картофите и ги слагаме цели.

Чушките режем на ленти, а моркова - на колелца.

Добавяме всички зеленчуци и подправки.

Наливаме малко водичка и поставяме във фурната.

Печем на 150 градуса за час и половина или до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: