Оригинална кавърма по радомирски

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър36687053
26/09/2018
"Един от шедьоврите на Селската кухня - уникална кавърма по радомирски "
Приготвяне40 мин.
Готвене90 мин.
Общо130 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 692
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свинско месо - около 1.3 кг разфасовано
  • свинска мас - 200 г
  • праз - 900 г
  • яйца - 10 бр. (около 500 г)
  • червен пипер - 10 г
  • люти пиперки - 50 г
  • черен пипер - 3 г
  • пиперки от туршия - 1.7 кг
  • чубрица - 20 г
  • сол - 10 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на късчета с тегло около 25-30 г всяко. Запържете месото в мазнината и извадете от съда.

Нарежете праза на кръгчета и го запържете леко в същата мазнина, като добавите и нарязаните на ивички пиперки от туршия.

Ръснете червения пипер и подправките - солта, черния пипер, чубрица.

Върнете месото в съда, разбъркайте, след което залейте с яйцата. Пържете кавърмата до готовност на яйцата.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар