Коледни меденки с орехи

Галя НиколоваГаля НиколоваГотвач1832912
22/11/2018
"Топящи се в устата коледни меденки със сърце от хрупкава орехова ядка, няма как да не ги опитате "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 385
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд с миксер разбиваме яйца, захар, мед, сода, олио.

Добавяме и брашно да се получи меко тесто, колкото да може да се направят топчета, без да се разливат.

Редим меденките /45 г всяко/ в тава с хартия, като оставяме разстояние м/у тях.

Печем коледните сладки на 150 градуса около 20 мин.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Радина
Радина
20.03.2019 17:25
Получиха се страхотни меденки. Благодаря за рецептата.
0
0
Галя Николова
Моля! Радвам се,че са ви харесали
0
0