Коледни меденки с орехи

Галя НиколоваГаля Николова
Готвач
198
2k
548
735
2
22/11/2018
"Топящи се в устата коледни меденки със сърце от хрупкава орехова ядка, няма как да не ги опитате "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо41 124
  • Преглеждания за месеца386
  • Преглеждания за седмицата51
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд с миксер разбиваме яйца, захар, мед, сода, олио.

Добавяме и брашно да се получи меко тесто, колкото да може да се направят топчета, без да се разливат.

Редим меденките /45 г всяко/ в тава с хартия, като оставяме разстояние м/у тях.

Печем коледните сладки на 150 градуса около 20 мин.

Комплект пошове 2 бр с 5 накрайника-23%
За страхотни сладкиши препоръчваме:
Комплект пошове 2 бр с 5 накрайника
5.00 лв.
3.85 лв.
Виж ››

Само си представете какви сладкарски шедьоври можете да сътворите с 2 поша и 5 различни накрайника. Сега ги направете.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мирела
Мирела
20.12.2019 19:48
Мммммм божествени! Супер отдавна се опитвам да направя толкова идеално балансирани сладки (меденки) - с мека сърцевина, леко хрупкави по края и тооолкова богати на вкус - благодаря за точната и вкусна рецепта! :)
0
0
Галя Николова
Радвам се ,че са ви харесали
0
0
Радина
Радина
20.03.2019 17:25
Получиха се страхотни меденки. Благодаря за рецептата.
2
0
Галя Николова
Моля! Радвам се,че са ви харесали
0
0