Щрудел с ябълки, канела и орехи

Теодора МещероваТеодора МещероваПомощник Готвач711196262
22/11/2018
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 371
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете ябълките и ги почистете от семките. Настържете ги на едро ренде и ги задушете в маслото.

Когато поомекнат, добавете и захарта и гответе още две-три минути.

Оставете леко да изстинат и прибавете смлените орехи и канелата.

Взимате два листа, намазвате леко с олио и слагате малко от плънката.

Навивате на стегнато руло и подреждате в тавичка, застлана с хартия за печене. Печете щруделите в загрята на 160 градуса фурна за около 25 мин.

Когато са готови, оставете леко да изстинат и поръсете с пудрата захар.

Добър апетит.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар