Грах със свинско в гювеч

27/11/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене90 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 508
  • Преглеждания за месеца188
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • грах - 2 купи, замразен
  • свинско месо - 1 кг
  • зелен лук - 1 връзка
  • домати - 2 бр.
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
  • олио
  • бульон - 1 буркан от месо
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Грахът се изсипва в гювеча.

Месото се разрязва на парчета. Добавя се в гювеча.

Доматите и лукът се почистват и измиват. Доматите се нарязват на дребни кубченца. Лукът се реже на ситно.

Добавят се към останалите продукти. Добавя се около 2 ч.л. червен пипер и малко олио.

Подправя се със сол и черен пипер. Изсипва се бульонът и се разбърква.

При необходимост се добавя и водичка. Захлупва се с капачето.

Грахът със свинско се пече до готовност на месото.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар