Пикантни соеви хапки със зеленчуци и копър

Илиана ПървановаИлиана Първанова
Мастър Шеф
578
17
21
2
27/11/2018
"Пикантна антиоксидантна загряваща храна, изключително подходяща за студените дни през зимата!"
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо269
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В вряща вода сипваме соевите хапки да се варят заедно с хималайската сол и шарлана. След няколко минути към нея добавяме зеленчуците: карфиола начупен, лука и чушките, почистени и нарязани. Всичко заедно се готви и малко преди да са се сварили, започваме да добавяме и останалите подправки - пресен копър /нарязан/, сушени босилек и джоджен (ситно стрити), куркума, кимион, черен и червен пипер, джинджифил на прах и на ситно нарязано половин люто чушле.

След тях следва яйцето (предварително разбъркано), което прибавяме със спираловидно движение при постоянно разбъркване с дървена бъркалка.

Разпределяме в 3 порции и поднасяме топло, дори горещо, за да ни загрее истински.

Пикантна антиоксидантна загряваща храна, изключително подходяща за студените дни през зимата!

Докато снежинките падат плавно, нека дъвчем бавно!

Чудно Вкусно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар