Кремсупа от цвекло с тиква

Храна за ДушатаХрана за Душата
Дарт Вейдър
392
3k
2k
898
15/10/2018
"Есента идва с аромат на тиквена кремсупа в свеж и наситен цвят "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо873
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Нарeжете тиквата и цвеклото на малки кубчета. Задушете ги в тиган с масло.

Нарежете ситно лука и прибавете в тигана. Настържете индийско орехче директно в сместа. Овкусете със стръкчета розмарин, мащерка, сол и черен пипер.

Когато зеленчуците омекнат, прибавете зеленчуковия бульон и оставете супата да поври. В купичка смесете заквасената и готварската сметана. Овкусете със сол.

Пасирайте готовата супа до гладкост. Нарежете наситно дивия лук и магданоза. Сервирайте супата гарнирана със сметановата смес и поръсена с пресните подправки.

Керамична купичка от троянска керамика - 15см-6%
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Керамична купичка от троянска керамика - 15см
5.20 лв.
4.90 лв.
Виж ››

Специално за онези, които обичат народните мотиви - многофункционална и удобна керамична купичка с троянски шарки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар