Свинско с фенел и гъбен сос

15/10/2018
Храна за Душата
отХрана за ДушатаДарт Вейдър372111
"Когато държите ястието да е изискано, безумно вкусно и неустоимо ароматно - свинско с фенел и гъбен сос "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо174
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Нарежете свинския врат на пържоли. Направете напречни разрези по месото, за да остане крехко.

Обелете и нарежете гъбите на филийки.

Загрейте бучка масло в тигана заедно с 1 с.л. олио. Пуснете скилидка чесън в мазнината. Овкусете пържолите със сол и черен пипер и ги запържете в тигана.

Извадете пържолите, малко преди да бъдат напълно готови, и задушете нарязаното на филийки резене в същия тиган.

Добавете кимион, наситнена скилидка чесън, щипка захар, сол и черен пипер.

Добавете гъбите при резенето.

Върнете пържолите в тигана и добавете сметаната.

Оставете всичко да покъкри за няколко минути и сервирайте.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар