Печен Заек на Пещ

09/12/2018
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 004
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Печен Заек

Начин на приготвяне

Поставяме заека в дълбока купа, наливаме червено сухо вино.

Отриваме всички страни със солта и подправките и оставяме да се маринова за една нощ.

На сутринта махаме заека от маринатата, подсушаваме с кухненска хартия.

Поставяме го в керамичен съд и към него добавяме заквасената сметана.

Добавяме петдесет грама масло и поставяме заека в пещта в продължение на четиридесет минути.

Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тава с незалепващо покритие 32 см
23.80 лв.
Виж ››

Металната тава, с която може да готвите във фурна и върху котлон, е точно пред вас. Функционална, практична, удобна. Тава е с незалепващо покритие за още по-вкусни ястия и лесно почистване. Тава-мечта за всяка домакиня!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар