Кефал със зеле

09/12/2018
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо462
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука на тънки филии.

Поставяме в тиган с олио и задушаваме.

Към него прибавяме ситно нарязаното зеле и също оставяме да се задуши.

След като омекне, поставяме подправките, червения пипер и доматеното пюре.

Изсипваме в тава половината зеле, нареждаме рибите, отгоре изсипваме останалото зеле и наливаме 1/2 чаша вода.

Печем кефала около 45-60 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар