Гъбена каша с пачи крак

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
729
6k
2k
2k
7
26/11/2018
"Любимата гъбена каша е най-вкусна, когато е приготвена с много любов и пачи крак"
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 430
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на дребно и се задушава в зехтин и краве масло. След като омекне, се прибавят гъбите, нарязани на дребно. Когато и те се задушат, се прибавя една супена лъжица брашно.

Продуктите се разбъркват енергично, след което се налива прясното мляко.

Кашата се разбърква, прибавят се сол на вкус и риган, температурата на котлона се намалява и кашата се оставя да се готви, докато се сгъсти.

След като се отстрани от котлона, гъбената каша се овкусява с черен пипер на вкус и се пасира.

Сервира се с малко сметана или крутони.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар