Класически Стек Миланезе

Храна за ДушатаХрана за ДушатаДарт Вейдър389111
26/11/2018
"Класиката е вечна, а в нашия случай и много, много вкусна "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 223
  • Преглеждания за месеца86
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Отстранете ципите на свинското. Изтънете месото и оформете стекове. Направете напречни прорези по месото. Осолете и подправете с черен пипер.

Пригответе панировката като разбиете яйцата и добавите риган и сол. В друг съд настържете фино пармезата. Смесете с панко галетата. Добавете чесън на прах. В трети съд поставете брашното за овалване.

Първо оваляйте месото в брашно и изтупайте хубаво от излишното количество. Потопете в разбитите яйца и накрая поставете в хрупкавата смес от галета и пармезан. Изпържете пържолите в силно нагрята мазнина за по 3 минути от всяка страна докато панировката придобие златист цвят.

Поставете слайсове бекон върху изпържените шницели, намажете с доматената паста и подредете парченца моцарела. Поставете шницелите в съда за печене, полейте със зехтин и овкусете с риган. Изпечете стековете Миланезе в предварително загрята фурна на 220 С за 7-8 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар