Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хляб в хлебопекарна»Хляб с 3 вида брашно в хлебопекарна

Хляб с 3 вида брашно в хлебопекарна

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
2168875971
Хляб с 3 вида брашно в хлебопекарна
Снимка: Моника Иванова
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
195 мин.
Порции
10

Необходими Продукти

  • пълнозърнесто брашно - 150 г
  • типово брашно - 160 г
  • брашно - 210 г тип 500
  • зехтин - 2 с.л.
  • захар - 1 ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • прясно мляко - 150 мл
  • вода - 180 мл
  • суха мая - 1 и 1/2 ч.л.
  • маково семе - 3 с.л.
  • черен сусам - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В хлебопекарната изсипете последователно съставките както следва.

Първо изсипете водата с прясното мляко, като трябва да са със стайна температура, след което добавете зехтина, солта и захарта.

След това изсипете смесените брашна, направете с пръст дупка, където изсипвате маята, най-отгоре поръсете с маковото семе и сусама.

Включете хлебопекарната на основна програма. Страхотен хляб в хлебопекарна!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: