Начин на приготвяне
Лука и топеното сирене нарязваме на колелца, а гъбите на по-едри парчета. Свинските пържоли начукваме и поръсваме с черния пипер и овалваме с брашното.
Започваме да редим гювеча, като на дъното сипваме малко олио, колкото да покрие дъното. Слагаме пържолите, лука, гъбите и накрая топеното сирене.
Отново пържоли лук, гъби, топено сирене, докато свършат продуктите, но най-отгоре трябва да завършим с топеното сирене. Сипваме малко олио и виното.
Разбиваме си заквасената сметана с малко вода и изсипваме върху ястието.
Затваряме гювеча с капака и слагаме в студена фурна като я включваме на 250 градуса.
Печем за час и половина, а след това махаме капака и оставяме така за около половин час.
Сервираме ястието, поръсено с нарязан магданоз.