Пилешки дробчета с мед и карамелизиран лук

Храна за ДушатаХрана за Душата
Дарт Вейдър
392
3k
2k
900
13/12/2018
"Уникални ароматни дробчета, които се приготвят лесно за има-няма 30 минути "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 057
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Нарежете червения лук на фини полумесеци. Загрейте олио в тигана и задушете лука.

Подгответе пилешките дробчета, като първо ги посолите. Смесете брашното с пушения червен пипер и оваляйте дробчетата. Запържете ги в отделен тиган. Добавете стръкчета прясна мащерка.

Извадете дробчетата и прецедете. Отстранете стръкчетата мащерка.

Посолете лука. Добавете меда и сока от лимон. Гответе за още 1-2 минути и прехвърлете в мазнината от дробчетата. Върнете и тях в съда и изчакайте да се глазират. Сервирайте.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар