Шоколадови бишкоти Кантучини с ядки

02/01/2019
Храна за Душата
отХрана за ДушатаДарт Вейдър2565
"За всяко кафе е сбъдната мечта, ако бъде поднесено с ароматни шоколадови бишкоти Кантучини с ядки "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции20
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо273
  • Преглеждания за месеца269
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Смесете брашното и какаото в дълбока купа. Добавете нес кафето и бакпулвера. Сипете захарта и добавете щипка сол.

В друга купа разбийте яйцата. Прибавете към сухата база заедно с ванилията и разбъркайте, докато сместа стане хомогенна. Омесете на стегнато и плътно тесто.

Нарежете леко шамфъстъка и шоколада и добавете с премесване.

Оформете тестото на продълговат и плосък цилиндър с височина около 1.5 см. Поставете в тавата върху хартия за печене и изпечете на 180°C за 20 мин.

Охладете и нарежете цилиндъра на отделни бишкоти с дебелина по 1 см.

Подредете обратно в тавата и изпечете повторно Кантучините за още 8-9 минути.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар