Супа от сафрид с чесън

Супа от сафрид с чесън2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • сафрид - 300 г
  • масло - 50 г
  • прясно мляко - 1 и 1/2 ч.ч.
  • чесън
  • сол
  • черен пипер
  • лимонов сок - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се почиства и се измива. Залива се с вода и се сварява на тих огън.

Изважда се, почиства се от костите, наряза се на дребни парченца и се връща в прецедения бульон.

Прибавят се прясното мляко и сол на вкус.

Рибената супа се слага на огъня да кипне и се прибавя маслото.

Готовата супа се подправя със счукания чесън и лимонов сок или оцет и се поднася поръсена с черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: