Картофи с пушен джолан на фурна

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
56
248
97
19/03/2019
"Лесна и вкусна - ей такива домашни гозби най-харесваме"
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 081
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В разлат йенски съд поставяме нарязания на тънки филийки лук, върху него нареждаме нарязаното месо от обезкостените джолани, а най-отгоре поставяме обелените и нарязани на парчета картофи и маслото.

Заливаме с виното джолана с картофите и печем под капак около 25 минути след завирането в загрята до 150 градуса фурна.

След това махаме капака и продължаваме да печем джолана с картофи до готовност.

Традиционен български гювеч с капак 5л-8%
Приготвяй си тази рецепта в:
Традиционен български гювеч с капак 5л
23.99 лв.
21.99 лв.
Виж ››

За приготвянето на вкусно, ароматно и здравословно ястие винаги може да разчитате на този традиционен гювеч с капак и стилни вградени дръжки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар