Агнешки Бъбреци с чесън и лук

РадинаРадинаНовак1
16/01/2019
"Само така вече да ги правите агнешките бъбреци - с чесън и лук и да не забравите да ги поднесете с онова домашно вино, дето всички го обичат "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо382
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките бъбреци се режат наполовина и се изчистват.

Задушават се в горещото масло и им се слага сол и пипер.

Изваждат се от маслото и в същото масло задушаваме чесъна и лука. Прибавяме брашното и пържим до златисто.

Добавяме виното и малко хладка вода и кипваме соса.

Заливаме бъбречетата с готовия сос и поднасяме топли.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар