Пълнени свински гърди

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
16/08/2012
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции7-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 596
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С нож правим внимателно отвор на гърдите за да се оформи джобче.

Приготвяме плънката от ориза, лука и магданоза. Гърдите се пълнят с тази плънка. Отворът се зашива с конец. Намазва се с олио, червен пипер и черен пипер. Посолява се. Покрива се с фолио.

Пече се около 2 часа. Реже се на филийки и се поднася с подходяща гарнитура.

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар