Свински джолан по Павликенски

23/01/2019
"Специално за вас отидохме до Павликени, за да намерим рецептата за този джолан, да ви е вкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене180 мин.
Общо200 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 196
  • Преглеждания за месеца351
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте джолана и го поставете в гювеча.

Обелете и нарежете картофите на средни парчета. Обелете лука и морковите. Изчистете чушката. Нарежете ги на парчета.

Сложете зеленчуците при джолана. Поръсете с подправките и объркайте добре. Налейте виното и водата.

Затворете с капака и сложете в студена фурна на 250 градуса за 20 минути, а след това намалете на 200 градуса и печете джолана с картофи 3 часа.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар