Домашни крекери с три вида сусам

Дарина ИвановаДарина ИвановаГотвач20510461
29/01/2019
"Нищо нямаме против домашните крекери - просто са много вкусни и затова с удоволствие ги унищожаваме "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции30
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо209
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изсипете в купа бирата, водата и зехтина, след което ги разбъркайте.

Към тях добавете брашното, като е хубаво да сте го пресели преди това. Накрая добавете солта и сусама.

Замесете еластично тесто при нужда добавете още малко зехтин или брашно според нуждите.

Оставете го да почине на стайна температура за 30 минути, като го покриете с фолио, за да не се образува кора.

Разточете го на максимално тънко и отрежете желаните фигурки соленки.

Печете крекерите на 200 градуса върху хартия за печене до златист загар около 15 минути.

По желание може да намажете с жълтък.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар