Голяма домашна пица с моцарела и бекон

11/02/2019
Кулинарна мрежа
отКулинарна мрежаДжедай103756
"Колкото по-голяма е пицата, толкова повече ще има за лакомниците "
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо366
  • Преглеждания за месеца365
  • Преглеждания за седмицата73
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размиваме маята в малко топла вода. Добавяме захарта, солта и олиото към брашното, след това и маята. Започваме да месим, като постепенно добавяме водата. Месим до меко тесто и оставяме да втаса за 1час.

След което разстиламе тестото за пица в намазнена тавичка, мажем го с доматено пюре. Отгоре гарнираме с шунка, бекон, лук, кисели краставички, царевица, гъби, поръсваме с настъргани кашкавал и зряла моцарела, слагаме чубрица.

Печем домашната пица на 230 градуса при загрята фурна с вентилатор. Можете да използвате тава за пица.

Източник: Ina Syarova от Кулинарна мрежаподобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар