Зеленчуци по китайски

ЖоржинаЖоржинаНовак
28/10/2010
"Тайната на вкусните зеленчуци по китайски е разкрита! Подробности четете в рецептата!"
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо53 812
  • Преглеждания за месеца300
  • Преглеждания за седмицата50
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязват се зеленчуците на тънки дълги ивички.

В дълбок тиган се слага малко олио, запържва се първо морковите за 1 мин , после праза, след това чушките прибавят се още соевия сос и още малко олио.

Накрая се добавят зеления фасул и гъбите. Поръсва се със сусама и се слага малко лют сос на вкус.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар