Начин на приготвяне
Пилешките гърди се нарязват на жулиени и се овкусяват със сол, черен пипер, поправката за пиле и соевия сос. Оставят се така овкусени за 2 часа в хладилник.
През това време обелваме картофите и ги слагаме да се сварят. След като са готови, ги намачкваме и добавяме солта и чистото масло.
В дълбок тиган се слага олиото да се сгорещи, когато това стане, се слага чесъна, нарязан на ситно и месото. Запържва се, докато месото се зачерви.
След това се добавя готварската сметана и се оставя така още 5-10 минути.
След което се добавя настърганото топено сирене, бърка се добре и се готви още 5-10 минути.
В чиния се сипва първо картофеното пюре и отгоре се изсипва пилето жулиен.
Украсява се с магданоз по желание.
Приятен апетит!