Задушени зеленчуци за пречистване

Станислава ВълковаСтанислава ВълковаПомощник Готвач1441851831
25/03/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 829
  • Преглеждания за месеца153
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • гъби - 150 г
  • тиквички - 1 бр.
  • зелен чесън - 2 стръка пресен
  • броколи - 200 г
  • тиквени семки - 50 г
  • чесън - 3 скилидки
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете всички зеленчуци и ги поставете в Sahara тенджера (няма нужда да се готви с вода или масло, ястието е готово в рамките на десет минути от водата от зеленчуците и придават чудесен вкус) - готвенето е бързо и лесно.

Ако нямате такъв, вземете обикновен съд и сложете малко зехтин и половин чаша вода в него и задушавайте на средна температура за 15 минути.

След като зеленчуците омекнат, нарежете скилидките на чесъна и ги добавете към другите продукти. Смесете и добавете тиквените семки.

Разбъркайте отново и сервирайте.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар