Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Омлет»Кето омлет с авокадо и сланина

Кето омлет с авокадо и сланина

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k5
Кето омлет с авокадо и сланина
Снимка: Monika Ivanova
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
3 мин.
Готвене
4 мин.
Общо
7 мин.
Порции
1

Необходими Продукти

  • яйца - 1 бр.
  • сирене чедър - 25 г
  • червен лук - 4 г
  • авокадо - 40 г
  • сланина - 23 г
  • подправки - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и сланината се нарязват на ситно, чедърът се настъргва и всичко заедно се разбърква с яйцето. Тук може да добавите подправки по свой собствен вкус.

Вкъщи сланината е много солена, така че сол в омлета не прибавям, само малко чубрица или риган.

Сместа се изсипва в тиган за палачинки и се запържва и от двете страни за минута-две.

Кето омлетът се сервира се топъл с парченца авокадо.

Един такъв омлет съдържа около 457 калории, от които мазнини 43. 2 г, нетни въглехидрати 1. 6 г и общи въглехидрати 4. 4 г и протеини 13. 5 г.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: