Тънко хлебче по мераклийски

Величка ЩърбановаВеличка Щърбанова
Иноватор
435
176
2292
2
01/05/2019
"Ароматен аламинут, който може да приготвите за минути с помощта на готово тесто "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 451
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете тестото на стайна температура да се отпусне.

Върху леко набрашнен плот го разточете с точилка във форма на кръг и го сложете във предварително намазнена тава.

Оставете на топло около 20 минути да повтаса.

Натрошете сиренето отгоре, настържете на едро ренде кашкавал.

Зеления лук почистете, измийте и отцедете добре от водата. Нарежете зеленията и я поръсете върху хлебчето.

Наслагайте парченца краве масло отгоре. Печете пърленката на 200 градуса до порозовяване.

Бележка: Може да гарнирате хлебчето с други зелении по ваш вкус.

Да ви е вкусно!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар