Начин на приготвяне
Запържете нарязаният лук, в зехтина докато добие тъмно жълт цвят. Прибавете каймата и я запържете докато покафенее, а след това прибавете водата, солта и черния пипер и оставете да ври докато всичката вода се изпари. Накрая се прибавят нарязаните орехови ядки.
Развийте тестото и разрежете листите по средата.
В намазнена тавичка с размери 23х30 см. поставете 2-3 листа от тестото и ги намажете с част от разтопеното масло. Изсипете отгоре сместа от месото и ядките. Най-отгоре сложете останалите листи тесто и отново ги намажете с масло.
След това нарежете получената пита на квадратчета с големина 3 - 4 см.
Смесете останалото разтопено масло, яйцето и млякото. Добавете и щипка сол и ги разбийте с вилица. Изсипете яйчената смес върху квадратчетата и печете в предварително загрята до 190°С фурна, 20 мин. или докато квадратчетата станат златисто кафяви на цвят.