Качамак с пилешки бульон

Мария СимоваМария СимоваГуру110557104713
27/05/2019
"Хитринка за приготвяне на вкусен, вкусен качамак - използвайте пилешки бульон "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо524
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Налейте пилешкия бульон в тенджера и я поставете на котлона.

Добавете маслото, сол и черен пипер на вкус. Към тях бавно (на струя) прибавяйте царевичния грис, при непрекъснато бъркане, варите около 10-15 минути на бавен огън.

В края на варенето прибавете лимоновия сок, настърганите кашкавал и сирене, разбъркайте.

Сервирайте горещия качамак, полят със запържено масло с червен пипер и поръсен с малко сирене и босилек.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар