Начин на приготвяне
На голям лист хартия за печене разтеглих каймата, която предварително овкусих с черен и червен пипер, сол, нарязани на ситно пресен лучец и магданоз.
Намазах обилно с горчица навсякъде. Наредих парченца луканка, после ивици сирене Едамер, нарязано на тънко.
Отгоре намазах с майонеза и разпределих варените яйца по дължина.
С помощта на хартията навих на руло.
Сложих в тава и пекох рулото Стефани за 1 час на 180 градуса. След това отвих хартията и запекох за 10-15. Когато стана готово, го прехвърлих в подходяща чиния.
Украсих с нарязан домат и магданоз.
Като гарнитура за това руло Стефани с луканка и майонеза ползвах зеленчуково пюре, приготвено от спанак, тиквички и морков, които задуших на пара.
След това пасирах, добавих малко сметана за готвене и овкусих с черен пипер, кимион и сол.
И рулото, и пюрето се харесаха в къщи, затова някой ден пак ще направя.
Източник: Цветомира Иванова от Кулинарна мрежа.