Пържоли, пълнени с кашкавал и фъстъци

03/07/2019
"Как искаме някой да ни каже - Ела, опитай тези пълнени пържоли, вземи си допълнително "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо213
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете настъргания кашкавал, смлените ядки и счукания чесън и добавете ситно нарязаните магданоз и копър, омекналото масло и майонезата.

Нарежете месото на пържоли с дебелина 1 ½ см, измийте ги, подсушете ги и във всяка с остър нож направете максимално голям „джоб“.

Напълнете пържолите с приготвената плънка и затворете отвора с клечки за зъби.

В панировката добавете сол и черен пипер на вкус, оваляйте в нея всяка напълнена пържола и ги запържете от двете страни в сгорещеното олио.

Наредете пълнените пържоли в намазнена тава, печете ги в умерена фурна около 15-20 мин според дебелината им и ги поднесете с печени картофки или зелена салата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар