Супа от ечемик и бекон

АделАделНовак
20/05/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо526
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпържете бекона до златисто в маслото. В същата мазнина добавете и зеленчуците, нарязани на ситно. Намалете огъня и пържете докато омекнат.

Отдръпнете съда от огъня, добавете брашното и разбъркайте. Върнете обратно на котлона и при непрекъснато бъркано изсипете млякото.

Когато брашното се разтвори добре, добавете и ечемика, който предварително сте накиснали в гореща вода. Сложете сол и черен пипер на вкус. Доварете още 15 м-20 минути.

Непосредствено преди сервиране поръсете с пресен магданоз.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар