Скариди с масло на тиган

28/07/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 066
  • Преглеждания за месеца73
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете скаридите.

Обелете скилидките чесън и ги нарежете на ситно.

Загрейте маслото в дълбок тиган.

Добавете чесъна и след като започне да отделя аромат, добавете скаридите.

Поръсете ги със зехтина и бялото вино.

Гответе, докато скаридите променят цвета си.

Разбърквате ги, за да могат равномерно да се сготвят.

В края на скаридите в масло готвенето прибавете лимоновите резени и ситно накълцан магданоз.

Уникално вкусни скариди с масло на тиган!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар