Разядка с печени чушки и извара

Разядка с печени чушки и извара
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 3
01/08/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви30 мин.
Общо50 мин.
Порции1
"Любима селска разядка с печени чушки и извара - винаги има място на нашата трапеза"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Печени чушки се почистват от семената, нарязваме на едри кубчета. В каната на чопър сипваме чушките.

Прибавя се извара, листа пресен босилек, майонеза, кисело мляко, обелени на нарязани едро скилидки чесън и поръсваме с малко сол и черен пипер.

Блендера се за секунди на два пъти, колкото да се смесят продуктите, а не да стане като пастет. Хубаво е да има по-големи парченца червени чушки.

Отваря се капака и опитваме на вкус. Сипва се в чиния, гарнира се с маслини, пресни листа босилек и кръгче краставица за свежест.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: