Супа от свински джолан със зеленчуци

Таня СлавоваТаня Славова
Новак
15
103
44
34
12/08/2019
"Разкошна супа, която не само ще ви нахрани, но и ще оправи настроението ви гарантирано "
Приготвяне25 мин.
Готвене80 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 677
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският джолан се сварява да готовност, заедно с едва глава лук, нарязана на ситно, и черен пипер на зърна.

Обезкостява се и част от месото се заделя за супа, докато от останалото може да приготвите друго ястие.

В бульона от варенето на джолана се добавят нарязаните на кубчета картофи и настърганият на най-едрото ренде морков. По желание може да добавите шепа фиде.

Супата се вари на тих огън до готовност на зеленчуците. Прибавя се накъсаното месо и се приготвя варена застройка.

Супата се поднася с лимонов сок и свеж магданоз.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар