Супа от свински джолан със зеленчуци

12/08/2019
"Разкошна супа, която не само ще ви нахрани, но и ще оправи настроението ви гарантирано "
Приготвяне25 мин.
Готвене80 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо242
  • Преглеждания за месеца241
  • Преглеждания за седмицата43
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският джолан се сварява да готовност, заедно с едва глава лук, нарязана на ситно, и черен пипер на зърна.

Обезкостява се и част от месото се заделя за супа, докато от останалото може да приготвите друго ястие.

В бульона от варенето на джолана се добавят нарязаните на кубчета картофи и настърганият на най-едрото ренде морков. По желание може да добавите шепа фиде.

Супата се вари на тих огън до готовност на зеленчуците. Прибавя се накъсаното месо и се приготвя варена застройка.

Супата се поднася с лимонов сок и свеж магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар